Política de privacitat

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, àudio i qualssevol uns altres materials, són propietat de la fundació cultural CdM o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a FCCDM. Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web queda subjecte a les següents condicions: només està autoritzat l’ús personal no comercial. No s’autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc o els seus continguts. FCCDM no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquest lloc web. En visitar aquest lloc web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador. L’ús de cookies no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el seu ordinador, només estan destinades a ajudar-lo a estalviar temps quan torni a visitar-nos i a ajudar-nos en la millora del disseny del nostre lloc web. Qualsevol dada que els visitants d’aquest lloc web enviïn a FCCDM serà inclòs en la seva base de dades, d’acord amb la llei espanyola 15/1999 de 13 de desembre.

Els visitants poden a qualsevol moment accedir a les seves dades, modificar-los o cancel·lar-los, enviant un correu electrònic a info@culturalcdm.eu