Música Medieval i Tradicional en l’àmbit mediterrani

Fotografía: A. Sambeat
Ensemble DUNA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia mitjançant un correu a cultura@torrent.es indicant el dia, nom i cognoms, telèfon i quantitat d’entrades. També es poden recollir les invitacions en horari habitual de taquilla de l’Auditori i fins 15 minuts abans del començament de l’espectacle.

4 maig 20:00h | Auditori Vicent Torrent
CONCERT

Centrats en la interpretació de temes cantats i instrumentals del període de l’Edat Mitjana i músiques tradicionals de les diferents àrees de la Mediterrània . En els seus concerts utilitzen sonoritats i instruments de l’època medieval, així com de diverses zones de les geografies banyades pe r la mar Medfiterr ània , recorrent zones com: Bulgària, Creta, Turquia, Occitània, Itàlia, etc, alhora que inclou cants de trobador, danses medievals italianes, cantig ues de Santa Maria, etc Tot això amb una instrumentació acústica variada que juntament amb la fantàstica i versàtil veu de la cantant imprimeix un caràcter i una personalitat pròpia a la formació. La instrumentació variada tant de corda polsada, com fregada, vent i percussió, inclou instruments tant medievals com tradicionals de la Mediterrània.

Els components de DUNA han format part i continuen col·laborant en diverses formacions del panorama musical de l’estat espanyol, i més concretament del valencià. Formacions com “L’Ham de Foc”, “Mara Aranda i Solatge “, “Capella deMinistrers, Krama, Sephardic Legacy, Miquel Gil , La banda de l’Agredolç, Al Tall, Feliu Ventura, Apa, etc.

La seua constant investigació i desenvolupament demostren que l’àmbit musical valencià es troba en plena ebullició, participant en festivals al llarg de tot Europa, plasmant-ho en diversos treballs discogràfics. 


Vols seguir l’actualitat del festival?