Programació | 8 de febrer

Robert Cases

*Accés exclusiu per als residents.

Dimecres 8 febrer | Centre Majors Santa Elena de Torrent

Que comence el bureo!

CONCERT SOCIAL

Robert Cases, especialista en instruments de corda, compartirà amb els majors de la residència un recull de danses i melodies tradicionals amb instruments que han existit durant més de 10 segles, com són l’arpa medieval, el llaüt, la tiorba o la guitarra.

Robert Cases

Després de completar els estudis de guitarra al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València, Robert Cases comença la seva especialització en música antiga amb Jesús Sanchez, a Madrid. Posteriorment es desplaça al Conservatorium van Amsterdam on estudia amb Fred Jacobs i es llicencia al Koninklijk Conservatorium a La Haya sota la tutela de Mike Fentross i Joachim Held. Degut a la seva intensa experiència amb la guitarra clàssica i els instruments antics de corda polsada, ha estat becat per la Spanish Guitar Foundation per recuperar la guitarra de 10 cordes.

En l’actualitat és membre del grup de música antiga Capella de Ministrers, amb el qual ha enregistrat diversos discos, assessor artístic a la Fundació Cultural CdM i professor al Conservatori Superior de Música de Castilla la Mancha.


Vols conèixer les nostres activitats?