Programació | 10 de febrer

Sis Veus

Intèrprets

Eva Dénia, cant i guitarra
Lola Ledesma, cant, percussions, guitarra
MªAmparo Hurtado, cant, percussions i guitarró
Maribel Crespo, cant, llaüt, buzuqui, percussions
Merxe Martínez, violoncel
Patxi Ferrer, cant, ball i percussions

Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Divendres 10 febrer 20h | Antic Mercat de Torrent

ELS DIES I LES DONES

CONCERT

Després de cinc anys rodant el seu Homenatge a Vicent Andrés Estellés, les valencianes Sis Veus estrenen Els dies i les dones, un espectacle on la música tradicional i la poesia tornen a trobar-se.

Peces populars arranjades per a l’ocasió −amb textos molt acurats que les actualitzen−, juntament amb temes originals d’inspiració tradicional. Tot al servei d’una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt.

Un espectacle dinàmic, amb pinzellades de ball, per a regalar-se l’oïda i la vista.

Sis Veus

Conjunt que uneix la música tradicional valenciana i la poesia format per Eva Dénia (veu i guitarra), Lola Ledesma (veu, percussions, guitarra), M. Amparo Hurtado (veu, percussions, guitarró), Maribel Crespo (veu, llaüt, buzuki, percussions), Merxe Martínez (violoncel) i Patxi Ferrer (veu, ball, percussions). Després del seu Homenatge a Vicent Andrés Estellés (2013), que va rodar per tot el territori durant cinc anys, presenten Els dies i els dónes (2018). El seu repertori està format per peces populars arreglades per a l’ocasió, amb textos molt cuidats que les actualitzen, i temes originals d’inspiració tradicional. Un espectacle dinàmic, amb pinzellades de ball, que situa a la dona en les diferents etapes del cicle de la vida.


Vols conèixer les nostres activitats?